Carhartt: prémiové pracovní oblečení amerických řemeslníků

Objevte jedinečné pracovní oděvy značky Carhartt, které vynikají především svou kvalitou. Zatímco u nás nejsou příliš známé, v Americe jsou tyto pracovní oděvy opravdu oblíbené a staly se téměř legendou. Značka za sebou má historii od roku 1889, to už něco vypovídá o kvalitě pracovního oblečení. Carhartt je poměrně unikátní tím, že nemalý podíl z tržeb investuje do vývoje technologií, které jeho oblečení dělají ještě lepší.

Vsaďte na unikátní vlastnosti pracovního oblečení

Nepromokavé oblečení a ochrana proti vlhkosti je u pracovních oděvů dnes standardem, alespoň u těch dražších. Pracovní oděvy Carhartt však nabízí mnohem víc. Například technologie Full Swing se zaměřuje na to, aby vás oblečení nijak při práci neomezovalo v pohybu. Technologie Force se stará o odvod potu a zároveň, aby se na oděvu netvořily vlivem potu skvrny, stejně tak, aby oblečení nezapáchalo.

Carhartt je obecně dražší pracovní oblečení, ale pokud se podíváte na všechny jeho výhody a unikátní vlastnosti, zjistíte, že zase tak drahé není. Zvlášť s vědomím, že vám vydrží klidně i několik let.

  • Inovativní design a technologie
  • Robustní a vysoce odolné oblečení
  • Vysoké standardy kvality
  • Pohodlné nošení

Carhartt si zakládá na prémiových látkách, které pro výrobu využívá. Dbá na to, aby oblečení bylo odolné a dlouho vydrželo, proto například používá trojité prošívané švy. Myslí také na velké kapsy, kam můžete během práce uložit třeba menší nářadí.

Carhartt má tradici

Značka Carhartt, která vznikla roku 1889 nejdříve vyráběla pracovní kombinézy z džínových tkanin – k tomuto designu se často vrací. Dnes je zcela v soukromém vlastnictví rodiny Carharttových, aby mohli zajistit maximální kvalitu, kterou do pracovních oděvů promítal sám zakladatel značky Hamilton Carhartt. Navíc dnes už není Carhartt pouze pracovním oblečením, ale díky své kvalitě si ho oblíbili také nadšenci outdoorových sportů.

Platební metody

ComGate – PLATBA KARTOUDobírka ( při převzetí zboží )Bankovní převodHotově / kartou na místě

Doručovací metody

ZásilkovnaDPD - doručení na adresuOsobní odběr - Českomoravská 142/18, Praha 9
Kontakt
PROFI HADRY, s.r.o.
Českomoravská 142/18
190 00 Praha 9
zobrazit na mapě
Bezpečný nákup
Doprava od 2500 Kč zdarma
Ikonky platebních metod